Chat met ons op WhatsApp!
Background

Maatwerk

Wij leveren strak maatwerk

Ons motto beschrijft het perfect

Maatwerk software

Maatwerk applicaties maken wij als geen ander. Van gigantische CRM-systemen met API koppelingen naar SnelStart, WeFact, of Exact, tot kleinere applicaties om data op te slaan. Bij MK Developers ben je aan het goede adres!

Ook als je nog niet helemaal weet wat je graag in je applicatie wilt hebben kunnen wij je helpen. Door onze ervaring in de software wereld kunnen we de problemen vaak vanuit een andere hoek bekijken om je zo een passende oplossing te bieden.

Ben je in de markt voor een maatwerk applicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan de opties met je door en kijken graag naar wat we voor je kunnen beteken.

Hoe gaan we te werk?

Na het noteren van jouw eisen en wensen gaan we aan de slag met de offerte. Hier documenteren we alle onderdelen en maken een tijdschatting. Op basis van deze tijdschatting maken we een prijsindicatie.

Wanneer de offerte goedgekeurd is en ondertekend gaan we aan de slag met een plan van aanpak (PvA). We noteren hier zorgvuldig in wat we gaan doen en proberen daar zo goed mogelijk een planning van te maken.

De PvA is klaar en we kunnen beginnen met het programmeren! We zorgen er voor dat je bij elke stap betrokken bent zodat je nog eventuele wijzigingen vroegtijdig kan doorgeven.

Online bijhouden (BETA)

We willen niet opscheppen, maar we hebben een super innovatieve tool ontwikkeld zodat jij als klant elk stap van het software ontwikkel proces kan volgen.

Nadat het project is gestart krijg je een link van ons waar je de voortgang van het project kan volgen. Je kan hier precies zien waar we mee bezig zijn en eventueel opmerkingen toevoegen die wij kunnen zien.

Een innovatief bedrijf met oog voor detail & kwaliteit