Chat met ons op WhatsApp!
Background

Software

Software waar je op kunt bouwen

Wij bouwen software van start tot finish

Onze werkwijze

Ons doel is jouw bedrijf de boost te geven die ze verdient. We zorgen er voor dat de meest recente technologieën worden toegepast om zo het bedrijfsproces te verbeteren door middel van software.

Wanneer we alle relevante data hebben verzameld beginnen we met een plan van aanpak. We zorgen er voor dat alles netjes wordt gedocumenteerd en zo plat mogelijk wordt omschreven.

Nadat we het plan goedgekeurd terug krijgen gaan we aan de slag met de officiële offerte waar we een uren schatting en prijs indicatie aangeven. Wij werken hierbij volledig transparant. De uren en prijs indicatie kan door jou als klant altijd worden opgevraagd.

Na de goedkeuring van de offerte is het moment dan eindelijk aangebroken om te beginnen met het ontwikkelen van de software 🎉

Nazorg

Het ontwikkelen stopt meestal niet nadat de software klaar is. We raden je natuurlijk aan om een nazorg pakket bij ons te nemen. Verouderde software is namelijk een beveiligingsrisico voor je bedrijf en kan voor problemen zorgen.

Met ons update pakket zorgen we er voor dat je software niet alleen goed blijft werken, maar ook zo goed mogelijk beveiligd is met de nieuwste technologieën.

Online bijhouden (BETA)

We willen niet opscheppen, maar we hebben een super innovatieve tool ontwikkeld zodat jij als klant elk stap van het software ontwikkel proces kan volgen.

Nadat het project is gestart krijg je een link van ons waar je de voortgang van het project kan volgen. Je kan hier precies zien waar we mee bezig zijn en eventueel opmerkingen toevoegen die wij kunnen zien.

Een innovatief bedrijf met oog voor detail & kwaliteit