Chat met ons op WhatsApp!
Background

Betrouwbaar & snelle software

Van kleine systemen tot enorme CRM systemen. Wij hebben het in huis.

Maatwerk software voor het MKB

Wat kun je van ons verwachten?

Ons doel is jouw bedrijf de boost te geven die ze verdient. We zorgen er voor dat de meest recente technologieën worden toegepast om zo het bedrijfsproces te verbeteren door middel van software.

Wanneer we alle relevante data hebben verzameld beginnen we met een plan van aanpak. We zorgen er voor dat alles netjes wordt gedocumenteerd en zo plat mogelijk wordt omschreven.

Nadat we het plan goedgekeurd terug krijgen gaan we aan de slag met de officiële offerte waar we een uren schatting en prijs indicatie aangeven. Wij werken hierbij volledig transparant. De uren en prijs indicatie kan door jou als klant altijd worden opgevraagd.

Na de goedkeuring van de offerte is het moment dan eindelijk aangebroken om te beginnen met het ontwikkelen van de software 🎉

Het gehele proces zijn wij voor jou bereikbaar. We houden je op de hoogte van onze werkzaamheden en zorgen er voor dat jij altijd een blik hebt op het ontwikkelproces.

En daarna?

Als alles is opgeleverd en alle eventuele bugs opgelost zijn, blijven we natuurlijk actief je systeem verbeteren (mocht je dit willen). Het is enorm belangrijk om te zorgen dat je software niet verouderd.

Hiervoor hebben wij speciale support pakketten die aansluiten op jouw afgenomen product.

Een out of the box ervaring

Naast het maken van maatwerk software maken wij ook voor ons zelf graag systemen die onze workflow kan automatiseren. Wat begon als een CRM waar wij onze gegevens in konden verwerken groeide uit tot een groot systeem waar verschillende bedrijven inmiddels dagelijks mee werken!

Het Leadster CRM is op dit moment in een "Closed Beta". Dit betekend dat het op dit moment nog niet openbaar beschikbaar is. Mocht je toch interesse hebben in een all-in-one CRM systeem? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Contact opnemen Leadster CRM