Digitalisering.

Als je wil beginnen met het digitaliseren van je bedrijf ben je bij ons aan het goede adres. Als geen ander maken wij prachtige maatwerk software oplossingen voor bedrijven. Denk hierbij aan werkbonnen registratie voor loonbedrijven of administratie systemen voor boekhouders, wij zijn van alle markten thuis.

  • Scheelt je uiteindelijk werk
  • Digitaliseert je documenten
  • Alles snel te vinden
  • Maatwerk op basis van jouw behoeftes

Automatisering.

Automatisering transformeert de manier waarop je bedrijf functioneert op een fantastische wijze. We nemen die repetitieve, tijdrovende taken die niemand echt wil doen onder handen, en creƫren bijvoorbeeld stukken code die automatisch nieuwe voorraad bestellen wanneer deze bijna op is.

  • Scheelt je veel tijd
  • Tijd = geld
  • Verdient zich snel terug
  • Relatief kleine investering

Maatwerk software laten maken.

Het besluit om maatwerk software te laten ontwikkelen neem je niet licht. Je draagt een idee aan dat je werkelijkheid wilt zien worden. Het is daarom cruciaal voor ons om nauwkeurig met je te overleggen over jouw specifieke eisen en verwachtingen.

Op basis van jouw wensen stellen we een gratis, volledig transparante offerte op, zodat je precies begrijpt wat we voorstellen. We gaan pas aan de slag nadat je akkoord bent gegaan met de offerte. Vervolgens ontwerpen we een systeem dat naadloos aansluit bij jouw stijlverwachtingen.

Eenmaal alles goedgekeurd is en de verwachtingen duidelijk zijn, starten onze gepassioneerde programmeurs met het ontwikkelingsproces van jouw droomproject.

Gedurende het gehele proces houden we je grondig op de hoogte om eventuele verrassingen te voorkomen. Na voltooiing leveren we een op maat gemaakt systeem dat volledig aan jou toebehoort. We bieden je dan ook de optie om de hosting door ons te laten verzorgen, maar de keuze ligt volledig bij jou. Het systeem is 100% jouw eigendom, waardoor je alle vrijheid hebt om te beslissen over de verdere inzet ervan.

Spoedservice Als je echt snel een systeem de lucht in moet krijgen voor bijvoorbeeld een aankomend evenement, kies dan voor de spoedservice. Hierbij gaan wij alles op alles zetten om versneld jouw project op kwalitatieve manier uit te brengen.
Programmeertarief
75
Prijs is per uur ex btw.
Spoed programmeertarief
85
Prijs is per uur ex btw.

Interesse in een van onze diensten?

Stuur ons een bericht via onze contactpagina, of neem contact met ons op via ons onderstaande nummer.