Chat met ons op WhatsApp!
Background

Websites met CMS

Simpele starterswebsites of uitgebreide bedrijfswebsites, maar altijd kwaliteit

Starterswebsite

Vanaf € 795,00 excl.

Een elegante en eenvoudige website, specifiek ontworpen voor start-ups om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Inclusief een CMS voor het beheren van je website.

Gratis offerte en afspraak!

Bedrijfswebsite

Vanaf € 1195,00 excl.

Een moderne en stijlvolle website, geheel in de stijl van je bedrijf. Voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem om de inhoud van je website naar wens aan te passen.

Gratis offerte en afspraak!

Bedrijfswebsite +

Vanaf € 1695,00 excl.

Een compleet zakelijke websitepakket met extra's! Inbegrepen zijn een professionele fotoshoot en het opstellen van teksten speciaal voor jouw site.

Gratis offerte en afspraak!


Betaalbare websites met geweldige SEO & CMS

Bij MK Developers begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is en een website nodig heeft die dat weerspiegelt. Of je nu een kleine startup bent of een groot gevestigd bedrijf, wij staan klaar om een website te bouwen die perfect bij jouw behoeften past.

Starters websites Onze basis websites, ideaal voor kleinere bedrijven, starten al vanaf €795. Deze zijn perfect om jouw merk online te introduceren en je klantenkring te vergroten.

Uitgebreide bedrijfswebsites Voor de grotere ondernemingen bieden wij uitgebreidere websites aan vanaf €1195. Deze websites zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde functionaliteiten en een grotere online aanwezigheid.

Krachtig en gebruiksvriendelijk CMS Ongeacht de grootte van je website, bij MK Developers geloven we in machtigen door eenvoud. Daarom maken we gebruik van een krachtig maar gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen in de content van je website, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Op maat gemaakte content Wil je jouw website nog meer laten opvallen met professionele foto's en teksten? Geen probleem! Wij werken samen met De Leo Media om deze diensten voor een meerprijs aan te bieden, zodat jouw website niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Een innovatief bedrijf met oog voor detail & kwaliteit