We zijn trots om ons recente project voor RaNed te presenteren, een innovatief bedrijf gevestigd in Westerlee. Ons team bij MK Developers heeft een op maat gemaakt CRM-systeem ontwikkeld dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften van RaNed. Dit systeem stelt RaNed in staat om nauwkeurig alle klantgegevens en de voortgang van werkzaamheden via een geïntegreerde checklist bij te houden.

Het proces begon met een nauwgezet overleg waarin we de behoeften en verwachtingen van RaNed grondig hebben geanalyseerd. Na de goedkeuring van een gedetailleerde offerte, hebben we het systeem in recordtijd ontwikkeld en geïmplementeerd. Onze snelle en efficiënte aanpak zorgde ervoor dat RaNed snel kon profiteren van de voordelen van het nieuwe systeem.

Ontdek Trimbeheer, ons toonaangevende platform speciaal ontwikkeld voor trimsalons die streven naar uitmuntendheid in hun bedrijfsvoering. Gelanceerd in 2020, is Trimbeheer het resultaat van een visionair idee dat werkelijkheid werd dankzij de onvermoeibare inspanningen van ons team bij MK Developers. Dit platform biedt trimsalons geavanceerde functionaliteiten zoals een geïntegreerde agenda en een afspraakbeheer module, ontworpen om het plannen van afspraken naadloos en efficiënt te maken.

Ben je geïnspireerd door onze creatie van Trimbeheer en heb je een briljant idee dat je wilt realiseren? Wij staan klaar om jouw visie te helpen verwezenlijken. Bezoek www.trimbeheer.nl voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Samen kunnen we de perfecte oplossing bouwen die jouw onderneming naar het volgende niveau tilt.

Bij MK Developers zijn we enthousiast over onze samenwerking met Dogfluence, hét social media platform speciaal voor hondenliefhebbers. Dit unieke platform stelt merken in staat om direct samen te werken met invloedrijke hondenbezitters die authentieke content creëren voor hun producten en diensten. Ons team werkt nauw samen met een externe partij om ervoor te zorgen dat het platform continu verbetert door het oplossen van bestaande bugs en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve features.

Heb je door het werken met Dogfluence of door het lezen van deze case een inspirerend idee gekregen voor jouw eigen project? Wij bij MK Developers staan klaar om je idee tot leven te brengen. Neem contact op en laat ons samen iets geweldigs creëren!

Bij MK Developers zijn we trots op onze recente samenwerking met Interkozijn, een vooraanstaande speler in de inkoop, verkoop en montage van kozijnen. Voor Interkozijn hebben wij een geavanceerd CRM-systeem ontwikkeld, specifiek gericht op het versterken van hun relaties met particuliere klanten. Dit systeem biedt niet alleen verbeterde inzichten en efficiëntie in klantenbeheer, maar omvat ook een gebruiksvriendelijk klantenportaal. Dit portaal stelt bewoners van flats in staat om gemakkelijk te plannen wanneer hun kozijnen vervangen worden. Daarnaast hebben we de website van Interkozijn een frisse, nieuwe look gegeven, waardoor deze nu net zo modern aanvoelt als onze technologische oplossingen. Ontdek de vernieuwde Interkozijn ervaring, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne klant.

Interesse in een van onze diensten?

Stuur ons een bericht via onze contactpagina, of neem contact met ons op via ons onderstaande nummer.