hero-shape-1

Automatisering van e-mail marketing met een API-koppeling tussen ePages en Reloadify

In de dynamische wereld van e-commerce is efficiëntie essentieel. Om de e-mailmarketing van een klant van ons te automatiseren, hebben we een geavanceerde API-koppeling gerealiseerd tussen ePages en Reloadify. Deze koppeling zorgt ervoor dat klant- en ordergegevens vanuit ePages direct worden omgezet in bruikbare data voor Reloadify, wat de basis vormt voor gerichte e-mail marketingcampagnes.

Wanneer een klant een bestelling plaatst via de ePages-webshop, worden de gegevens onmiddellijk en automatisch geïmporteerd in Reloadify. Deze naadloze gegevensoverdracht elimineert de noodzaak voor handmatige gegevensinvoer en minimaliseert de kans op fouten. Dankzij deze automatisering kan Reloadify real-time marketingcampagnes opzetten, gebaseerd op de meest actuele klantgegevens.

De koppeling maakt gebruik van de API’s van beide platforms om ervoor te zorgen dat de klant- en ordergegevens correct en volledig worden overgedragen. Hierdoor kan Reloadify de personalisatie van e-mails optimaliseren, wat resulteert in hogere open- en conversieratio's.

Deze API-integratie biedt onze klant niet alleen tijdsbesparing maar ook verbeterde marketingprestaties. Door de automatisering van gegevensoverdracht kunnen ze zich richten op strategische marketingbeslissingen, terwijl de operationele processen efficiënt en accuraat blijven verlopen.

Interesse in een van onze diensten?

Stuur ons een bericht via onze contactpagina, of neem contact met ons op via ons onderstaande nummer.